Family Welness Center

Προγράμματα Υψηλής Εντασης

Προγράμματα που θα απογειώσουν το μεταβολισμό σου στα ύψη βοηθώντας το σώμα σου να καταναλώνει θερμίδες ακόμα και μετά το τέλος του μαθήματος.

Cross It

Δυναμική προπόνηση που συνδυάζει μεταβαλλόμενες λειτουργικές κινήσεις, όπως το τρέξιμο, η μετατόπιση, οι ασκήσεις με το βάρος του σώματος, αλλά και οι ασκήσεις με εξωτερικά φορτία. Γυμνάζοντας ουσιαστικά ολόκληρο το σώμα, το πρόγραμμα αυτό έχει στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, της μυϊκής αντοχής, της ταχύτητας, της ευκινησίας, αλλά και του συντονισμού και της ισορροπίας.

Perfect Butt 30'

30 Λεπτά υψηλής έντασης ασκησιολογίου που επικεντρώνεται στους καταπληκτικούς γλουτιαίους μυς μας. Σμιλεύουμε, αναπτύσουμε, δυναμώνουμε. 

Muscular,Couple,Doing,Bosu,Ball,Exercises,At,The,Crossfit,Gym

Bosu Circuit

Μια μικτή κυκλική προπόνηση αερόβιας και δυναμικής δραστηριότητας, με βασικό μας αξεσουαρ τη ”κομμένη” μπάλα ισορροπίας που σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα αξεσουαρ της αίθουσας η συγκεκριμένη προπονητική εμπειρία θα σας καλύψει όλες τις αθλητικές σας απαιτήσεις.

ιμαντεσ-εξασκησησ-rj81203-net-bag-functional-training-σετ

Strap 'n Go

Η απόλυτη προπόνηση που θα εκτοξέυσει το μεταβολισμό σου χρησιμοποιώντας την επιτομή του εξοπλισμού στη λειτουργική προπόνηση. Ιμάντες, λάστιχα αλλά και άλλες επιβαρύνσεις δημιουργούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό άσκησης.